BEYOND IMAGINATION

Redefining the Bounderies of Artistic Expression

Vi vil gerne invitere dig til en uforglemmelig kunstoplevelse på vores nye gruppeudstilling Beyond Imagination, lørdag den 12. august kl 13.00-16.00.

Talentfulde Daniel Melim kommer hele vejen fra Brasilien og præsenterer sine stærker værker med baggrund i urban street art, og det skal selvfølgelig fejres.

Udover Daniel har vi også fornøjelsen af besøg af 2 af vores andre kunstnere nemlig Ben Slow og Roberto Marchesi, så der vil være rig mulighed for at komme tættere på, hvad der driver netop disse dygtige kunstnere og ikke mindst høre historierne bag de enkelte værker.

Udover nye skønne værker fra ovennævnte kunstnere præsenterer vi også nyt fra Ange Bell, og så introducerer vi endnu en engelsk kunstner – nemlig Chris Guest. Det bliver et brag af en eftermiddag i kunstens tegn hvor vi selvfølgelig også disker op med bobler, vin og snacks. Og så har vi allieret os med Koldings dygtigste DJ Pladedamen, som sørger for den helt perfekte stemning denne lørdag eftermiddag.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til en kunstnerisk begivenhed fyldt med kreativitet, inspiration og godt selskab. Vi glæder os til at byde velkommen indenfor.
 
PS. Gå ikke glip af chancen for at erhverve et signeret tryk i begrænset oplag af Daniel Melim til kun kr. 1.500