"NO FAKE NEWS, JUST ART..."


Et nyt år er på vej, og for os betyder det nye kunstnere, nye værker og nye udstillinger.

Vi har fået meget ros for det nye galleri fra både kunstnere og ikke mindst kunstinteresserede og kunstinteresserede, og det giver os en masse god energi og lyst til at sprede spændende og smuk kunst.

Vi håber du har lyst til at være en del af det og vil gerne invitere dig til vores næste kunstevent.

Fredag den 13. januar klokken 16 – 21 åbner vi udstillingen "no fake news, just art..." showet kan ses indtil den 4. februar.

En af vores missioner er at bringe kunstnerne i spil, så værkerne får endnu mere baggrund og liv.

Til det kommende arrangement får vi derfor besøg af en ny kunstner i galleriet - nemlig tyskeren Christopher Kieling. Christopher har en helt unik tilgang til sine malerier, som han selvfølgelig gerne fortæller om.

Og så kommer Heath Kane fra London - Heath udstillede 2 kunstværker på vores første udstilling fra serien "Rich nok til at være Batman" (begge værker er solgt), og nu kommer efterfølgeren "Happy propaganda". Her er der virkelig udsagn, som ikke kan overses, og det er fantastisk og smukt. Og Heath forklarer selvfølgelig gerne mere om de nye værker.

Vi vil også vise værker af Rob Draper, Ben Slow og et udvalg af vores andre kunstnere.

Udstillingen vises frem til starten af februar og vil derefter blive justeret med nye værker, der erstatter de solgte værker.

Kig forbi - vi vil meget gerne præsentere dig for galleriet og ny fantastisk kunst!