Stemninger, Minder og Mystik

Galleri SPACE inviterer til fernisering med nye værker fra 4 dygtige kunstnere. Det sker lørdag den 9. marts klokken 13 – 16, på Olaf Ryes Gade 7R.

Vi byder alle velkommen indenfor og glæder os til at præsentere en ny kunstner i Galleri SPACE: Jeppe Nedergaard (1979) fra Sønderborg. Jeppes værker beskrives bedst som moderne figurativ kunst, hvor brede penselstrøg er nøje afbalanceret.

Derudover præsenterer SPACE også nye og smukke malerier af Thommas Linnrose (1982). Værkerne trækker dig ind i hans rum af magisk realisme, der udfordrer konventionelle forestillinger om virkeligheden og dykker med en helt unik farvekombination ned i en dybere betydning af hverdagens begivenheder.

Du kan også opleve nye værker af den talentfulde Berlin-baserede Christopher Kieling (1988), hvis kompositioner ofte er sceneagtige og skaber en dialog mellem hans hovedpersoner og deres omgivelser.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du glæde dig til de mytiske keramiske skulpturer af engelske Sharon Griffin (1975). Hendes første udstilling hos os blev udsolgt på få uger, og der er allerede venteliste til flere. Hendes skulpturer er direkte inspireret af skoven tæt på hendes hjem, som Sharon bruger som en form for meditation.

Det bliver et brag af en eftermiddag i kunstens navn, hvor SPACE selvfølgelig også står klar med bobler, vin og snacks.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til en kunstnerisk begivenhed fuld af kreativitet, inspiration og godt selskab. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Olaf Ryes Gade 7R st.th.
6000 Kolding